SUZUKI DF300 - DE KRACHTIGSTE 4-TAKT OOIT!

OPNIEUW REVOLUTIONAIR
Na de introductie van de DF250 ('s werelds eerste 250 pk 4-takt) in 2003, introduceerd Suzuki alweer een revolutionair nieuw model! De allereerste 300 pk 4-takt buitenboordmotor ter wereld, de DF300. Met deze motor zet Suzuki alweer de standaard in de outboardmarkt! De DF300 is uitermate geschikt voor zwaar beladen boten en de hedendaagse sportboten.

GEAVANCEERDE TECHNIEKEN
De DF300 is de eerste outboard die gebruik maakt van Suzuki's Precision Control System, een zeer geavanceerd fly-by-wire versnelling/gasklep afstandsbediening systeem. Een offset aandrijfas, VVT (variabele kleppen timing), tweevoudige overbrenging en multi-point sequentieel elektronisch brandstofinfjectiesysteem zijn slechts enkele technieken waar de DF300 gebruik van maakt. Al deze technieken hebben Suzuki diverse grote internationale prijzen opgeleverd, zoals de IBEX innovation award 2006 en zijn doorgevoerd in de gehele 4-takt line-up van Suzuki!
De DF300 is ook ontworpen met de tegenwoordig zeer strenge milieu-eisen. Met zijn lage emissie-uitstoot en een uitstekend brandstofmanagement systeem voor iedere boot zet de DF300 de standaard in de 4-takt markt!

300 paarkenkrachten staan tot je beschikking
Om elke uitdaging aan te gaan op het water, heeft de DF300 een 55° V-blok. Hierdoor komt het zwaartepunt dichter bij de spiegel te liggen hetgeen de balans ten goede komt. De DF300 kan enkel, duo of zelfs trio op de spiegel gemonteerd worden.

Met een cilinderinhoud van 4 liter heeft de DF300 de grootste inhoud van alle V6 outboards die gemaakt zijn! Het gewicht van de DF300 kan spectaculair genoemd worden: 274 kg voor de extra langstaart en 279 kg voor de ultra langstaart versie. Hierdoor bewijst Suzuki dat ze een outboard hebben ontworpen die naast veel pk's ook compact ontworpen is, zeer licht in gewicht is en bijzonder gestroomlijnd.

Elektronica
De Suzuki ontwerpers weten hoe belangrijk het is om geheel arsenaal aan high-tech eletronica te hebben voor de hedendaagse boteneigenaars. Dankzij een krachtige 12V 54Amp wisselstroomgenerator wordt er genoeg vermogen geleverd voor GPS kaart plotters en eenradar. Door het duo-circuit oplaadsysteem van de DF300 kunnen er meerdere batterijen worden gevoed die worden gebruikt op grotere boten.

De DF300 zal vanaf maart/april 2007 leverbaar zijn, prijzen worden later in het seizoen bekend gemaakt.

 

 

300pk, 4-takt multipoint sequentiële,
elektronisch geregelde brandstofinjectie

PK AAN DE SCHROEFAS:
300
CILINDERS/OPSTELLING:
V6
CILINDERINHOUD:
4.028 cm3
AANDRIJFASLENGTE:
TX: 635 mm
TXX: 762 mm

(Tegengestelde draairichting leverbaar)

PRIJS:
NNB

Leverbaar medio maart/april 2007